Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Köpvillkor

Allmänt
Billigaboken.se är en internetbokhandel som säljer utvalda svenska och engelska böcker till mycket låga priser. Vi är en bokhandel för dig som älskar att fynda men samtidigt kräver hög kvalitet. Alla böcker är i nyskick, utvalda från restlager i Sverige, Storbritannien och USA. För begagnade böcker hänvisar vi till vårt sortiment på Bokbörsen.

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att handla hos oss och att du ska få dina böcker levererade på ett smidigt sätt. Nedan beskriver vi de villkor som gäller när du handlar från billigaboken.se

Kundregister
För att handla hos oss måste du vara 18 år, annars krävs målsmans tillstånd. Vid beställning fyller kunden i sina kunduppgifter. Genom detta godkänner kunden att namn och personuppgifter registreras i vårt kundregister. Vi garanterar att alla uppgifter är konfidentiella och inte kommer att lämnas ut eller säljas vidare. Läs mer om Personuppgiftslagen (PUL) på Datainspektionens hemsida: http://www.datainspektionen.se

Pris
Alla priser anges inklusive 6% moms. Frakten är 29 kr för köp under 400 kr. För köp över 400 kr sker leveransen fraktfritt. Vi reserverar oss för eventuella fel som kan uppstå på sajten.

Så handlar du
1 . När du hittar en bok du vill ha klicka på köpknappen. Boken läggs då till i din kundvagn uppe till höger på sidan. Du kan alltid ta bort en vara genom att klicka på krysset bredvid titeln.
2 . Klicka till kassan.
3 . Ange dina adressuppgifter och genomför köpet.

Betala med kort
Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Betala med faktura
Vi ger företag möjlighet att betala med faktura, hör av dig till vår kundtjänst på e-post eller telefon.

Orderbekräftelse
När vi mottagit din order skickas en orderbekräftelse ut via e-post. Kontrollera denna så att allt stämmer, skulle det var något du undrar över kontakta oss på info@billigaboken.se. Orderbekräftelsen gäller som kvitto för ditt köp.

Avbeställning
Om du ångrar ett köp direkt efter du lagt ordern kontakta oss på info@billigaboken.se så kan vi förhoppningsvis stoppa leveransen. Har leveransen hunnit skickas iväg gäller samma regler som vid öppet köp.

Leverans och transport
Normalt sker leverans inom 3-5 arbetsdagar. Försändelser under 1 kg skickas som brev med Posten. Försändelser över 1 kg skickas med DHL och hämtas ut av köparen på närmsta utlämningsställe. Köparen aviseras via sms eller e-post. Det är köparens ansvar att uppge korrekt adress, e- post och mobilnummer vid beställningstillfället. Vi förbehåller oss rätten att fakturera kunder för våra kostnader om paket ej hämtats ut.

Öppet köp/Reklamation
Du har bytesrätt och öppet köp i 14 dagar efter det att du mottagit böckerna. Det enda villkoret är att böckerna fortfarande är i nyskick. Fraktkostnaden vid retur står du som kund för. Har vi skickat fel bok eller om det skulle vara något annat fel i leveransen står vi självklart för alla returkostnader. Se bara till att kontakta oss inom 10 dagar sedan du fått ditt paket. För mer information om e-handelslagen, distansförsäljningslagen och konsumentköplagen se Konsumentverkets hemsida: http://www.kov.se

Utlandsorder
Givetvis kan vi även skicka böcker utomlands. Kontakta oss för att få en prisuppgift på frakten till det land dit du vill få böckerna levererade.

Tvist
Vid tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.