Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Öyafestivalen

Linn Strømsborg (Häftad)
24 kr
(Butikspris: 44 kr)
Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Lindqvist Publishing
Välj antal
Beskrivande text
Øyafestivalen är Oslos årliga, stora musikhändelse. I novellen med samma namn samlas ett kompisgäng för att återigen kasta sig ut i publikhav, ölbäckar och regnbyar, och för att träffa gamla flammor vid sprutande fontäner. För mitt bland alla forsar ligger en stor, bultande ö. Det är att gå vilse, fast lägenheten ligger runt hörnet. Det är att vara på festival, fast man tittar ut genom sitt eget fönster. Det är att vara ensam, fast man har tusen personer omkring sig. Det är att vara många, fast man bara är två. Det är popkultur, musik och läkande brustna hjärtan för hela slanten.

Efter norsk modell lanserade förlaget Lindqvist Publishing 2010 konceptet boksinglar för första gången i Sverige. Först ut i bokserien var Linn Strømsborg med novellen Øyafestivalen. Läs mer på bloggen Festivalsommar, som handlar om Linn Strømsborgs bok Roskilde, och boksingeln Øyafestivalen och festivaler i allmänhet.

Främsta syftet med boksinglarna är att ge noveller och kortare texter en chans att publiceras och läsas i egen rätt, utan att drunkna bland annat material i antologier, samlingar och magasin. En text - två pärmar.
Detaljerad information
Titel: Öyafestivalen Utgiven: 2010
Författare: Linn Strømsborg Språk: Svenska
Förlag: Lindqvist Publishing Antal sidor: 22
Bandtyp: Häftad ISBN13: 9789186527020