Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Roskilde

Linn Strømsborg (Danskt band)
39 kr
(Butikspris: 258 kr)
Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Lindqvist Publishing
Välj antal
Beskrivande text
Medan skivan verkar vara på utdöende lever och frodas musikfestivalerna mer än någonsin. I Linn Strømsborgs roman "Roskilde" åker huvudpersonen tillsammans med sitt kompisgäng varje sommar buss från Oslo för att gå på den legendariska Roskildefestivalen. Det är en tradtion och det är ett måste.

På plats lyssnar de på musik, blir kära, dricker öl, äventyrar, förbudsbadar, går på konserter, missar konserter, hänger på campingen, träffar folk, mister människor, och äter kilovis med gelébjörnar inne i tälten på regniga dagar och ligger i gräset med kokheta ölburkar i handen på de soliga.

Strømsborgs språk är lika poppigt och melodiskt som musiken på festivalscenerna. Åren flyter samman, men festivalen består. Med driv och tempo fångar och genomborrar hon lekfullt det liv som alla drömmer om.

"Roskilde" är en popsång på prosa, mellan två vackra pärmar. En låt om kärlek till musik och människor, men framför allt till Roskildefestivalen.

I samband med utgivningen av romanen Roskilde gavs även Linn Strømsborgs novell "Øyafestivalen" ut som bok nummer ett i Lindqvist Publishings serie Boksinglar. Läs mer på bloggen Festivalsommar, som handlar om Linn Strømsborgs bok "Roskilde", boksingeln "Øyafestivalen" och festivaler i allmänhet.
Detaljerad information
Titel: Roskilde Utgiven: 2010
Författare: Linn Strømsborg Språk: Svenska
Förlag: Lindqvist Publishing Antal sidor: 142
Bandtyp: Danskt band ISBN13: 9789186527013