Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Änglaboken

Åsa Wettre (Inbunden + box)
89 kr
(Butikspris: 290 kr)
Slut i lager
Hammar Förlag
Beskrivande text
1978 var jag med om en trafikolycka. En bil gjorde en U-sväng och körde på min dotter och mig när vi cyklade hem från daghemmet. Karin, som var fyra år då och satt bakpå, hade änglavakt och jag överlevde också, men var mera skadad. Men det är fortfarande en gåta för mig att vi klarade oss. Olyckan blev något ganska centralt i mitt liv, som jag aldrig kommer ifrån. Jag talar om verklig änglavakt.

Denna ängel fick mig att stanna upp och tänka efter, att aldrig mer ta något för givet. Jag tänkte på att jag måste koncentrera mig och att jag måste begränsa mig. Jag blev mycket ödmjuk inför att vi hade fått överleva. Änglarna trädde nu mer påtagligt in i mitt liv.

Håkan Wettre, Åsas man, har skrivit två nya kapitel till den här nyåtgåvan, det är "Vad är en ängel" och "Änglar i konsten". Åsa har skrivit resterande kapitel och de är:

Änglaminnen
Mina målade änglar
Min änglasamling
Änglasamlare och änglatillverkare
Präster och änglar
Änglamöten, änglavakt och skyddsänglar
Julänglar
Barn och änglar
Bokmärken
Rafaels änglar
Änglakonstnärer
Änglarnas A - Ö
Litteratur

"En underbar bok för alla oss som älskar änglar. Boken har många fina bilder och är vacker att bara bläddra igenom.

Texten är också bra med mycket historik om änglar både nu och då. Vi är många som liksom Åsa samlar på änglar av olika slag och här får vi möta både bokmärkesänglar och figurer av trä, tyg och papper.

Bokens blad är vackert silverfärgade i kanterna och boken levereras i vackert skyddsomslag som gör det ännu trevligare att alltid ha den liggande framme."
Detaljerad information
Titel: Änglaboken Utgiven: 2010
Författare: Åsa Wettre Språk: Svenska
Förlag: Hammar Förlag Antal sidor: 224
Bandtyp: Inbunden + box ISBN13: 9789185786565