Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Svenska kvinnors hemliga sexuella äventyr

Katerina Janouch ( Inbunden )
67 kr
(Butikspris: 260 kr)
Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Xstory
Välj antal
Beskrivande text
Vad är det som sker i våra sängkammare och hur långt är vi beredda att gå för att få vårt livs hetaste stund? Svaren ges i Svenska kvinnors hemliga sexuella äventyr.

Katerina Janouchs bok Svenska kvinnors hemliga sexuella fantasier kom i november 2009 och blev omedelbart en succé. Alla ville ta del av de aldrig tidigare publicerade erotiska dagdrömmarna och få svar på frågan vad fantiserar svenska kvinnor egentligen om? Vad tänder de på och vilka är de erotiska hemligheter som de bara vågar berätta om anonymt?

Nu går Janouch ett steg längre för att utforska svenska kvinnors sexualitet. Den nya boken heter Svenska kvinnors hemliga sexuella äventyr och här är det inte längre drömmar och fantasier vi möter utan verkliga upplevelser, på resan, i hemmet och på jobbet med den äkta mannen eller med en förbjuden älskare. Det handlar om otrohet och utsvävningar, oväntade möten och sådant som de svenska männen inte har den blekaste aning om.

I Svenska kvinnors hemliga sexuella äventyr får du läsa både kittlande detaljer och avslöjande redogörelser. Som tidigare skriver kvinnorna själva, ocensurerat, från en anonym mejladress. Garanterat spännande och upphetsande läsning, både för singlar och för par.
Detaljerad information
Titel: Svenska kvinnors hemliga sexuella äventyr Utgiven: 2010
Författare: Katerina Janouch Språk: Svenska
Förlag: Xstory Antal sidor: 214
Bandtyp: Inbunden ISBN13: 9789185683383