Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Viktcoachens bästa tips och råd: kunskap, motivation & inspiration!

Katarina Holm Johansson (Inbunden)
69 kr
(Butikspris: 248 kr)
Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Ica Bokförlag
Välj antal
Beskrivande text
Njut av livets goda och ha koll på vikten!

Nu är det dags att helt och hållet göra sig av med bantningskurer och inte behöva avstå från allt det goda som ger njutning och välbefinnande. Viktcoachens bästa tips och råd kan bli starten på ditt nya liv i balans.

I Viktcoachens bästa tips och råd berättar Katarina Holm Johansson hur du med små förändringar i dina vanor kan få stora resultat på både vikt och hälsa. Vilka är kaloribovarna, viktfällorna och hur undviker man hunger och godissug? Genom handfasta tips och råd får du kunskap, motivation och inspiration för att gå ner i vikt på ett effektivt och varaktigt sätt.

I boken finns många goda och nyttiga måltider som gör dig mätt och belåten och ger stora resultat på vågen. Författaren introducerar balansmåltider, som gör att du också får utrymme för "veckans bonuskalorier". Det kan du använda till det lilla extra som ger just dig njutning och välbefinnande. Recepten inkluderar förslag på vegetariska alternativ.

Viktcoachen Katarina Holm Johansson är känd för sina uppskattade tips i tidningen HÄLSA. Hon ger också goda råd i kost- och viktprogrammet Energibalans och Masesgårdens Vikt & Motionsguide.
Detaljerad information
Titel: Viktcoachens bästa tips och råd: kunskap, motivation & inspiration! Utgiven: 2011
Författare: Katarina Holm Johansson Språk: Svenska
Förlag: Ica Bokförlag Antal sidor: 128
Bandtyp: Inbunden ISBN13: 9789153435846