Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Medvetenhet - den nya valutan : ett nytt paradigm för att manifestera äkta välstånd och rikedom för

Brandon Bays och Kevin Billett (Inbunden)
79 kr
(Butikspris: 280 kr)
Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Ica Bokförlag
Välj antal
Beskrivande text
Det här är din inbjudan till att säga ja till din egen storhet till en ny form av välståndsmedvetande, som både är tillfredsställande på det personliga planet och globalt hållbar.

I den här boken tar Brandon Bays och Kevin Billet med dig på en omvälvande resa för att driva bort alla de begränsningar som har hindrat dig från att uppleva verklig tillfredsställelse i livet. De praktiska, effektiva processerna hjälper dig att steg för steg släppa taget om rädsla, känslomässiga blockeringar och negativa föreställningar och leder dig in i en radikal personlig frigörelse. Du kommer att kunna öppna dig för inspirerande och kreativa lösningar och skapa ett hälsosamt överflöd på livets alla områden: arbete, hälsa, relationer och kreativitet och på livets alla nivåer: ekonomiskt, känslomässigt, fysiskt och andligt. Om du använder övningarna och lever utifrån sanningen i din egen potential kommer det att ge dig de resultat du har sökt i hela ditt liv. Och när du lever hela din potential kommer du, genom ditt sätt att leva och vara, att sprida en medvetenhet som handlar om möjligheter. Din blotta närvaro kommer att väcka människorna omkring dig och du kommer att bli en kraft för medveten, positiv förändring.

Det här är en upplevelseinriktad bok. Metoden och övningarna har uppstått genom direkta erfarenheter. De är inte teorier eller formler, de är uttryck för en levande sanning som har gett djupgående och varaktiga resultat för många tusentals människor över hela världen.
Detaljerad information
Titel: Medvetenhet - den nya valutan : ett nytt paradigm för att manifestera äkta välstånd och rikedom för Utgiven: 2010
Författare: Brandon Bays och Kevin Billett Språk: Svenska
Förlag: Ica Bokförlag Antal sidor: 201
Bandtyp: Inbunden ISBN13: 9789153434498