Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Upplev engelska trädgårdar

Ulla Hårde (Inbunden)
89 kr
(Butikspris: 230 kr)
Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Ica Bokförlag
Välj antal
Beskrivande text
Åk till England och upplev engelska trädgårdar!

Med boken Upplev engelska trädgårdar får du en utförlig guide till just engelska trädgårdar. Här finns lockande texter och fina bilder som ger inspiration till den egna trädgården. Att vandra runt och njuta av olika trädgårdar är ett folknöje i hela Storbritannien, ett nöje som också vi svenskar börjar upptäcka.

För att göra det lätt för resenärerna har författaren och journalisten Ulla Hårde valt ut sina favoriter. Här finns ljuvliga trädgårdar som Sissinghurst, Great Dixter, Hidcote, Snowshill och Mottisfont Abbey, rosenälskarnas Mecka i södra England. Trädgårdarna illustreras med vackra foton. Boken är lättsamt skriven och riktar sig till alla trädgårdsintresserade.

I norr kan man frossa i några av Englands äldsta borgar med fantastiska anläggningar. Där finns exempelvis Alnwick Castle med Harry Potters trolleriskola Hogwart och en spännande trädgård för hela familjen! I Lake District hittar man barnboksförfattarinnan Beatrix Potters Hill Top med trädgården där Peter Rabbit busade omkring. Plus Levens Hall med sina jättelika, formklippta figurer från barockens England. Se och njut!

Ulla Hårde är en passionerad trädgårdsälskare och har varit verksam som utrikeskorrespondent i London. Hon är en kunnig skribent som förmedlar trädgårdshistorik med praktiska restips. Hon har tidigare gett ut böcker på Ica bokförlag, bl a Lättsam trädgård.
Detaljerad information
Titel: Upplev engelska trädgårdar Utgiven: 2009
Författare: Ulla Hårde Språk: Svenska
Förlag: Ica Bokförlag Antal sidor: 128
Bandtyp: Inbunden ISBN13: 9789153433095