Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Coaching : din väg till framgång

Susanne Lötbom (inbunden)
79 kr
(Butikspris: 250 kr)
Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Ica Bokförlag
Välj antal
Beskrivande text
I boken får du hjälp att coacha dig själv till bättre prestationer och ökat välbefinnande. Metoderna bygger på den mentala träningens grunder. Genom att ta kontroll över dina mentala processer får du en grundläggande och bestående förändring.

I boken Coaching din väg till framgång får du hjälp att coacha dig själv till bättre prestationer och ökat välbefinnande. Metoderna bygger på den mentala träningens grunder. Genom att ta kontroll över dina mentala processer får du en grundläggande och bestående förändring.

Bokens viktigaste poäng är att den besvarar frågan: HUR gör man för att uppnå en förändring som är konstant? Många böcker ger aha-upplevelser, insikter och en hel del tips men kanske inget regelrätt och konkret program. Här kan man följa ett dag-för-dag-program som ger en varaktig förändring.

I bokens första del får du en teoretisk grund, men också en hel del praktiska tips och övningar. Den andra delen innehåller två olika träningsprogram som du enkelt kan följa. Det första träningsprogrammet syftar till att sänka din grundspänningsnivå samt till att förbättra din självkänsla och ditt självförtroende.

Det andra programmet hjälper dig att nå ditt specifika mål vare sig det handlar om att byta jobb, gå ner i vikt eller att springa fortare.

Du kan coacha dig själv till framgång i ditt liv. Vad som är framgång för dig det vet bara du!
Detaljerad information
Titel: Coaching : din väg till framgång Utgiven: 2009
Författare: Susanne Lötbom Språk: Svenska
Förlag: Ica Bokförlag Antal sidor: 172
Bandtyp: inbunden ISBN13: 9789153432692