Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Möjlighetstänk! : mental träning i nytt ljus

Clas Malmström (Inbunden)
79 kr
(Butikspris: 280 kr)
Leverans inom 3-5 arbetsdagar
Ica Bokförlag
Välj antal
Beskrivande text
Vem vill inte vara en entusiastisk person? Räck upp handen i så fall ...!

Många av oss tror att glädje och entusiasm är sinnestillstånd som drabbar oss när omständigheterna är goda. Och visst, så kan det vara - men det är långt ifrån hela sanningen! Entusiasm är till stor del en känsla som kommer inifrån. Den dyker upp när vi tar kommando över oss själva och skapar de förutsättningar som behövs för att vår hjärna ska koppla på "glädje-systemet".

I denna bok lär Clas Malmström ut sin metod "möjlighetstänkande". Det är en relativt enkel träningsmetod genom vilken du kommer att kunna öka antalet minuter per timme och antalet timmar per dag då entusiasmen får tränga fram och genomsyra ditt liv. Boken beskriver hur du kan lära dig att bemästra de vanligaste hindren för entusiasm (nervositet, oro, osäkerhetskänslor och trötthet) och hur du konkret och praktiskt kan gå till väga för att oftare ta vara på möjligheter till entusiasm och glädje i din vardag.

Möjlighetstänk! erbjuder dig en verktygslåda för livet, med vilken du kan träna upp de mentala färdigheter du behöver för att prestera väl under press, upprätta och nå långsiktiga livsmål, förstärka din upplevelseförmåga och bli mer närvarande - färdigheter som alla karaktäriserar en sann livsentusiast.

Clas Malmström är läkare och psykofysiolog som har specialiserat sig på positiv psykologi och mental träning. Han har många års erfarenhet av både forskning och kliniskt arbete, liksom av coaching av personer som velat höja sin livskvalitet och energinivå.
Han har tidigare skrivit ett flertal böcker om positiv stress och prestation och är en framgångsrik föreläsare och konsult åt näringslivet.
Detaljerad information
Titel: Möjlighetstänk! : mental träning i nytt ljus Utgiven: 2009
Författare: Clas Malmström Språk: Svenska
Förlag: Ica Bokförlag Antal sidor: 268
Bandtyp: Inbunden ISBN13: 9789153431497