Handla tryggt hos oss

Följ oss på:

Stjärnfall

Robin Pilcher (Inbunden)
39 kr
(Butikspris: 272 kr)
Slut i lager
Bokförlaget Forum
Beskrivande text
Ljus och mörker, glädje och sorg.

I Robin Pilchers böcker drivs handlingen obönhörligt framåt mot en överraskande upplösning, så även i denna charmiga, varma och engagerande "feel good-roman" som följer några människor under den internationella festivalen i Edinburgh. De har alla sina förhoppningar, sina kärleksbekymmer, sin längtan och sin oro inför framtiden.

På olika vägar och genom ödets nyck kommer de att sammanstråla hos Jamie, en lovande ung man som räddar sin ekonomi genom att hyra ut rum till behövande festivaldeltagare.

Angélique är en ung stjärnviolinist som hålls i strama tyglar av sin manager. Han bevakar varje steg hon tar, men Angélique vill ha sin frihet. När konflikten är ett faktum super han sig full och försöker våldta henne. Angélique flyr och helt plötsligt står hon för första gången ensam i världen.

Rene är en kvinnlig ståuppare från landbygden som nu hoppas kunna slå igenom. Det går trögt i starten och hon är nära att ge upp. Men plötsligt vänder allt.

Leonard får på ålderns höst chansen att göra sitt livs film. Till sin hjälp har han Thomas, en nittonårig före detta knarkare och biltjuv. Thomas och Leonard utvecklar ett far?son-förhållande, men när Leonard får en hjärtattack förlorar Thomas fotfästet i tillvaron och katastrofen är nära.

Tess är nygift med Allan när hennes före detta älskare dyker upp och hotar att avslöja deras förhållande, vilket kan få förödande konsekvenser både för äktenskap och arbete.

Men när fyrverkerierna lyser upp himlen den sista festivalkvällen har livet förändrats för dem alla och nya möjligheter ger hopp för framtiden.

Robin Pilcher är född 1950 och bor i Skottland med fru och fyra barn. Av sin mor Rosamund Pilcher har han ärvt längtan och förmågan att skriva. "Stjärnfall" är hans fjärde roman. Han har givit ut skrivit tre romaner tidigare, Med havet emellan, En ny början och Allt att vinna. Innan Robin Pilcher blev författare arbetade han som lantbrukare, filmfotograf och PR-konsult.
Detaljerad information
Titel: Stjärnfall Utgiven: 2009
Författare: Robin Pilcher Språk:
Förlag: Bokförlaget Forum Antal sidor: 380
Bandtyp: Inbunden ISBN13: 9789137131603